9730 Kőszeg,
Velemi út 36/C 4/12
Telefon:
+36202499843
+36306953819

Blog

Az Állatvédők Vasi Egyesületénél jártunk

Tegnap délután az Állatvédők Vasi Egyesületénél jártunk...(Hosszú lesz, olvass, mert olvasni jó! )
első pozitívum a találkozási pontnál volt, meg is ilyedtem, hogy nem férünk be a négy autóba, annyian voltunk...  amikor megérkeztünk a telephelyre egy gyönyörű, rendezett, barátságos objektum fogadott minket, egy gyors körbevezetés után már kaptuk is a kezünkbe a pórázokat, hogy elinduljunk egy kiadós sétára...  Szombathely és Nárai között található erdős területen jó egy óra séta után visszatértünk a menhelyre.. volt olyan kutya aki több kört is mehetett, pláne ha bírta... (mint megtudtam, sajnos ez nekik nem mindennapi, ezért valaki úgy kidőlt, hogy moccani se bírt ) miután visszatértek a kutyik a kenelekbe (én személy szerint nehezen adtam vissza Mangó kislányt),kis hezitálás után megkértek minket, hogy segítsünk fát ültetni, rendbe rakni a területet, illetve a végén a kerítést befedni náddal.. természetesen egyből ásót és lapátot ragadtunk és neki álltunk a munkának jó hangulat közepette... A történet ennyi lenne... viszont nem mehetek el pár gondolat mellett.. 
Először is hatalmas tisztelet és gratuláció annak a pár embernek aki ezt nap mint nap önzetlenül csinálja, akik ezt az egészet létrehozták, megvalósították és fenntartják.. mindenzt önkéntesen, szabadidejükben!!! 
Ejtsünk néhány szót a kutyákról.. volt a pár hónapostól kezdve a tizenévesig, kicsitől a nagyig, fehertől a feketéig.. pontosan nem számoltam, de kb 30-an lehettek.. egy volt bennük a közös.. a szemük.. melyekben lehetett látni a vágyakozást a család után, hogy nekik is legyen gazdijuk,hogy minden nap játszani és sétálni szeretnének.. a remény, hogy egyszer valakinek a mindene lehessenek.. 
Szóval számomra és úgy gondolom mindenki számára nagyszerű délután volt, sokat tanultunk ebben a pár órában az önzetlenségről és az elhivatottságról!!! 
Köszönjük, hogy ott lehettünk és ahogy szóban, most írásban is ígérem, ha bármi segítségre van szükségetek szóljatok és megyünk!!

 
« Vissza az előző oldalra!
Közösen a Kutyákkal Egyesület - Magyar